Zdravilne energijske slike

So intuitivno naslikane slike (tema, barve, namen). Namenjene so dobremu počutju in sproščenosti. S svojo vibracijo v prostor in med ljudi vnašajo pozitivno energijo, prijetne občutke, umirjenost. V prostoru, v katerem visi energijska slika, se počutite dobro, prijetno in mirno. 

So velika podpora v procesu zdravljenja, tako telesa, čustev kot duše. Spodbujajo k ozaveščanju in preko tega k ravnovesju. 

 »Ko primem čopič v roko in sem pred praznim, belim platnom, večinoma ne vem, kaj bo nastalo. V trenutku, ko se čopič dotakne platna, energija steče skozi mene in ples barv, občutkov, vzorcev in oblik se začne. Takrat je vsa moja pozornost usmerjena samo v to kar počnem, da energija teče nemoteno.«

Prav vsaka slika je unikat naslikan v najvišje dobro… Njihov namen je ravnovesje, harmonija in mir… Zaradi pretoka energije pa dajejo prostoru in osebam še veliko več.

Za trenutek se ustavite ob vsaki, namenite ji trenutek svoje pozornosti in se z vsako v mislih povežite. Tista, ki vas pokliče, ki vam zavibrira, je prava za vas. Ker bo delovala ravno na področjih, ki jih najbolj potrebujete. 

Vse slike delujejo v najvišje dobro vseh in vsega, saj so portal čiste vesoljne energije.

Slike še dodatno energijsko kodiram. Tako so še močnejši prevodnik vesoljne energije na Zemljo.

Možna tudi izdelava po naročilu. V tem primeru mi sporočite namen slike in približno velikost, ostalo poteka intuitivno.

Spodnje slike so naprodaj. Ogled je možen v Izoli, prevzem pa po dogovoru: na Obali ali pa na Goriškem. 
Slik ne pošiljam po pošti.
Naročanje: preko sms sporočila, elektronske pošte, fb strani.