Zdravilne energijske slike

So intuitivno naslikane slike, ki s svojo vibracijo v prostor vnesejo pozitivno energijo. Namenjene so dobremu počutju in sproščenosti. Zato se v takem prostoru počutimo prijetno.

Zdravilne so, ker v prostor in med ljudi prinašajo umirjenost, prijetne občutke – zaradi pretoka Vesoljne energije skoznje. Tako barve kot tema slike, so izbrane intuitivno.

 »Ko primem čopič v roko in sem pred praznim, belim platnom, večinoma ne vem, kaj bo nastalo. V trenutku, ko se čopič dotakne platna, energija steče skozi mene in ples barv, občutkov, vzorcev in oblik se začne.

Takrat je vsa moja pozornost usmerjena samo v to kar počnem, da energija teče nemoteno.«

Prav vsaka slika je unikat naslikan v najvišje dobro… Njihov namen je ravnovesje, harmonija in mir… Zaradi pretoka energije pa dajejo prostoru in osebam še veliko več.

Ustavite se za trenutek ob njih in se z vsako v mislih povežite. Tista, ki vas pokliče, je prava za vas. Ker bo delovala ravno na področjih, ki jih najbolj potrebujete. 

Vse slike delujejo v najvišje dobro vseh in vsega. Nobena slika ne vsebuje negativne vsebine, sporočil ali sproža slabih občutkov.

Slike še dodatno energijsko kodiram. Tako so še močnejši prevodnik vesoljne energije na zemljo. Možno jih je kodirati še na lastnika ob nakupu.

Možna tudi izdelava po naročilu.

Spodnje slike so naprodaj. Prevzem in ogled je možen na Obali po dogovoru.