Access Bars terapija

Access Bars® je prva in osnovna tehnika Access Consciousnessa®, ki se uporablja za pospeševanje sprememb v našem življenju. Je je nežna tehnika s katero lahko spremenite vse v svojem življenju in telesu.

Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke sproščenosti, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Barsi so znanstveno potrjeni.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.

Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, itd.
Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več. Nekateri ljudje v času seanse vidijo podobe, drugi občutijo ščemenje, toploto, utripanje, valovanje, mravljince ter trzanje v različnih delih telesa. S čustvenega vidika veliko ljudi govori o tem, da jočejo ali se smejijo brez kakršnegakoli očitnega razloga. Ob koncu seanse vsi ljudje pravijo, da občutijo globok občutek umirjenosti in radosti.

Med vsako seanso barsov se lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, saj odpravlja omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Ljudje, ki redno prejemajo barse, poročajo o povečani občutljivosti v dlaneh, pretočnosti, okrepljenem zavedanju, zaznavanju, intuiciji ter zmožnosti videnja in čutenja energijskih tokov in blokad. Z vsako seanso se počutijo bolje, imajo več jasnosti, so bolj odprti in bolj zaznavajo svet okoli sebe. Izboljša se jim življenje in področja, ki prej niso delovala, prenehajo biti težava.

Že samo izvajanje/prejemanje barsov lahko razširi sposobnost zavedanja tako, da se začnete bolj zavedati sebe, svojega življenja, te resničnosti in vsega onkraj nje! Začnete prepoznavati nove možnosti in priložnosti ter aktivirati speče zmožnosti. Z večjim zavedanjem lahko začnete ustvarjati življenje, za katero ste vedno vedeli, da obstaja, a ga niste še ustvarili.