Celostna terapija

ZA ZDRAVSTVENE/FIZIČNE, ČUSTVENE, PSIHOLOŠKE… TEŽAVE:

Ker je pot k ozdravitvi oz. ravnovesju proces, je potrebnih več terapij (vsaka traja 60 minut), da dosežemo željeni cilj. Koliko, pa je odvisno od vsakega posameznika. To velja tako za fizične kot čustvene težave.

Terapija je:

  • celostna, kar pomeni, da se lotiva vseh možnih vidikov vaših težav
  • individualna, kar pa pomeni, da je pristop prilagojen vsakemu posamezniku in njegovim težavam

Sestavljena je iz pogovora, svetovanja in:

  •   tui-na masaže: fizičnega dotika /masaže energijskih poti (meridianov) in akupresurnih točk

ali

  • energijske terapije:  z intuitivnim/vodenim polaganjem rok po telesu, za uravnavanje pretoka energije

 

Skupaj se dogovoriva, katero tehniko uporabiti, katera je v tistem trenutku najustreznejša za vas. Preko pogovora med terapijo, pride do ozaveščanja možnih vzrokov, vzorcev, sprožiteljev.

Iskanje vzrokov in ozaveščanje le-teh, je velik del na poti k boljšemu počutju in ozdravitvi. Bolečina lahko izzveni, ko odpravim blokado v pretoku energije po telesu. Lahko pa izzveni tudi že samo, ko ozavestite vzroke zanjo. Bolečina ni nujno fizična, lahko izvira tudi iz duše, zatrtih čustev in mnogih drugih težav. Lahko ste v psihološko ali čustveno težkem obdobju ali pa karmično predelujete situacije ali odnose… Energije, ki se vzpostavijo med terapijo, podpirajo ves proces.

Včasih je za podporo potrebna še osebna mešanica Bachovih cvetnih esenc ali pa vaje ki jih je potrebno  izvajati do izboljšave.

 

Naročanje: preko sms sporočila, elektronske pošte, fb strani. Obvezen je kratek opis težav.